Biodanzalessen in Amsterdam Centrum

Biodanza Amsterdam Centrum (oostzijde)
Praktische informatie over Biodanzalessen in 2021

Sinds 8 juni dansen we weer. 

Biodanzalessen op dinsdagavonden  in een grote, hoge zaal (genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren). We ventileren en meten luchtkwaliteit.

biodanza les amsterdam biodanzagroep amsterdam dans dinsdag

Biodanzales in wekelijkse Biodanzagroep in Amsterdam op dinsdag

Dansseizoen 2020 /  2021
Biodanzales: iedere dinsdagavond, behalve in de kerstvakantie en zomervakantie
Tijd: 19:45-21:45  uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Adres: Fortuinstraat 4 in Amsterdam  ( ZIE KAART AMSTERDAM >>>)

Meld je aan

Biodanza kennismakensaanbod: 3 keer voor € 30,- (vier weken geldig) (mits er plek is in de groep)

protocol m.b.t. corona >>

Ervaar de effecten van onze wekelijkse Biodanzalessen

De eerste effecten van Biodanza merk je meestal al binnen drie opeenvolgende lessen! Je voelt je de dag na de les vaak al meer ontspannen en beschikt over meer positieve energie. Vaak ervaren deelnemers ook verwondering over de mooie dingen die tijdens het dansen worden ervaren.Dit is dan ook waarom we je aanraden drie opeenvolgende biodanzalessen te volgen wanneer je wil proeven aan wat Biodanza is.

Sfeer in onze Biodanzagroep op dinsdag in Amsterdam

In onze wekelijkse Biodanzagroep op dinsdagavond in Amsterdam voelen mensen zich makkelijk thuis. De sfeer in deze Biodanzagroep is hartelijk, belangstellend en open. Je kan makkelijk instromen.

Kledingadvies: Draag kleding waarin je soepel kunt dansen en bewegen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wijd zittende broek, een yogabroek, stretchspijkerbroek, jurk, rok etc. Vaak is het prettig om meerdere laagjes over elkaar te dragen. Dan kan je wat uittrekken als je het te warm krijgt. Je kan dansen op blote voeten, zachte dansschoenen of sokken.

Prijs van Biodanzalessen

Aanbod Biodanza bij kennismaken: 3 keer voor € 30,- . Vier weken geldig. (mits groep niet vol)
Biodanzales voordeligste optie:   € 135,-  voor 10 lessen in 12 weken. Bonus: Kom je 12 of 11 keer in 12 weken (13 indien er een schoolvakantie in zit) dan krijg je  die een/twee keer kado. In de korte schoolvakanties er wel les. Kom je dan niet dansen, dan telt dit niet voor je kaart. Meestal komt de geldigheid daardoor uit op 13 weken. 
Biodanzales optie 2 : €145,- voor 10 lessen in 22 lesweken 
Biodanza losse les: € 16,- voor een losse les

Meld je aan

Vraag bij minimum inkomen even naar mogelijkheden. Wij willen graag dat ook mensen met een weinig inkomen Biodanza lessen kunnen volgen. Wel geldt hierbij dat losse lessen niet mogelijk zijn.

Biodanza Amsterdam Biodanzagroep Biodanza les

De Biodanzalessen op dinsdag worden gegeven in een mooie, grote, ronde zaal met fijne vloer en prettige sfeer. In de buurt is voldoende parkeerplek.

Biodanza Amsterdam in het Centrum
( KAART >>>)

Waarom wekelijks Biodanzalessen volgen in onze Biodanzagroep in Amsterdam

Biodanza kun  je het best wekelijks dansen in een vaste Biodanzagroep. Iedere week dansen we met een nieuw thema. Gaandeweg worden er nieuwe dansen aan de lessen toegevoegd. Daarnaast is er veel herhaling van dansen in een net wat andere context. Hierdoor ga je de dansen en de betekenis ervan voor jou op een dieper niveau ervaren. Door wekelijks Biodanza te dansen in je eigen Biodanzagroep zul je dan ook merken dat er dingen in je veranderen. Je wordt minder gevoelig voor negatieve stress factoren en minder vatbaar voor zwaarmoedigheid. Biodanza maakt energie vrij en brengt je gevoelens van verbondenheid.

biodanza dinsdag

Wil je meer lezen over wat Biodanza is en voor jou kan betekenen? 
Lees: WAT IS BIODANZA >>>

Nog vragen? Neem gerust even CONTACT met ons op.

Biodanza Amsterdam in het centrum door Nana en Hans