Biodanzales in Amsterdam Centrum

Biodanza Amsterdam Centrum (randje Amsterdam Oost)
Praktische informatie Biodanzales, dansseizoen 2023 / 2024

Biodanzales in wekelijkse Biodanzagroep in Amsterdam op dinsdag

Biodanzales: iedere dinsdagavond, behalve in de schoolvalanties
Tijd: 19:45-21:45  uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Adres: Fortuinstraat 4 in Amsterdam

Meld je aan  

Biodanza kennismakensaanbod: 3 keer voor € 30,- (vier weken geldig)

Ervaar de effecten van wekelijkse Biodanzalessen

De eerste effecten van Biodanza merk je meestal al binnen drie opeenvolgende lessen! Je voelt je de dag na de les vaak al meer ontspannen en beschikt over meer positieve energie.

Prijs van Biodanzalessen

Aanbod Biodanza bij kennismaken: 3 keer voor € 30,-Vier weken geldig. 

Biodanzalessen 13 opeenvolgende weken:  € 135,-( voorheen 10 lessen in 13 weken,  lukt het je vaker dan 10 keer te komen dan heb je die lessen dus cadeau)

Biodanza losse les: € 16,50

Meld je aan

Vraag bij minimum inkomen gerust even naar mogelijkheden. Wij willen graag dat ook mensen met een weinig inkomen kunnen deelnemen aan Biodanza. Wel geldt hierbij dat losse lessen niet mogelijk zijn.

Biodanza Amsterdam Biodanzagroep Biodanzales

De Biodanzalessen op dinsdag worden gegeven in een mooie, grote, ronde zaal met fijne vloer en prettige sfeer. In de buurt is voldoende parkeerplek. 

Sfeer in onze Biodanzagroep op dinsdag in Amsterdam

In onze bruisende wekelijkse Biodanzagroep op dinsdagavond voelen mensen zich makkelijk thuis. De sfeer in deze Biodanzagroep is hartelijk, belangstellend en open. Je kan makkelijk instromen.

Kledingadvies: Draag kleding waarin je soepel kunt dansen en bewegen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wijd zittende broek, een yogabroek, stretchspijkerbroek, jurk, rok etc. Vaak is het prettig om meerdere laagjes over elkaar te dragen. Dan kan je wat uittrekken als je het te warm krijgt. Je kan dansen op blote voeten, zachte dansschoenen of sokken.

Waarom wekelijks Biodanzalessen volgen in onze Biodanzagroep in Amsterdam

Biodanza kun  je het best wekelijks dansen in een vaste Biodanzagroep. Iedere week dansen we met een nieuw thema. Gaandeweg worden er nieuwe dansen aan de lessen toegevoegd. Daarnaast is er veel herhaling van dansen in een net wat andere context. Hierdoor ga je de dansen en de betekenis ervan voor jou op een dieper niveau ervaren. Door wekelijks Biodanza te dansen in je eigen Biodanzagroep zul je dan ook merken dat er dingen in je veranderen. Je wordt minder gevoelig voor negatieve stress factoren en minder vatbaar voor zwaarmoedigheid. Biodanza maakt energie vrij en brengt je gevoelens van verbondenheid.

biodanza dinsdag

Wil je meer lezen over wat Biodanza is en voor jou kan betekenen? 
Lees: WAT IS BIODANZA >>>

Nog vragen? Neem gerust even CONTACT met ons op.

Biodanza Amsterdam in het centrum door Nana en Hans