Wekelijkse groep op dinsdag Biodanza Amsterdam Centrum

Praktische informatie Biodanza in Amsterdam Centrum Oostzijde op dinsdagavonden 2018 / 2019

Biodanzalessen op  dinsdag van 19:45 tot 21:45 uur (inloop vanaf 19.35 uur)
Fortuinstraat 4, Amsterdam   ( KAART >>>)
€ 130,- voor 10 keer (12 weken geldig)   /    1x € 15,-
Vraag bij minimum inkomen naar mogelijkheden.

In de paasvakantie gaan de wekelijkse lessen op dinsdagavond door! Als je dan graag meedanst in onze groep, neem dan even contact met ons op.

Kom meedansen en ervaar Biodanza !

Aanbod bij kennismaken: 3 keer voor € 25,-

Meld je aan

De eerste effecten van Biodanza merk je al na drie lessen! Je voelt de dag na de les vaak al meer ontspanning en positieve energie. Je zit lekkerder in je vel.

In onze wekelijkse Biodanzalessen op dinsdagavond in Amsterdam voelen mensen zich makkelijk thuis. De sfeer in deze groep is hartelijk, belangstellend en open. Na afloop is er ook thee voor wie wil.

Kledingadvies: Draag kleding waarin je soepel kunt bewegen; yogabroek, stretchspijkerbroek, jurk, rok etc. Vaak is het prettig meerdere laagjes over elkaar te dragen. Je kan dansen op blote voeten, zachte dansschoenen of sokken.

Biodanza Amsterdam zaal

gebouw Biodanza in Amsterdam centrum

 

 

 

 

 

 

De Biodanzalessen worden gegeven in een mooie ronde zaal met fijne vloer en prettige sfeer. In de buurt is voldoende parkeerplek. Biodanza Amsterdam Centrum  OP DE KAART VAN AMSTERDAM>>>

Biodanza Amsterdam Centrum 2019

Door regelmatig Biodanza te dansen zul je merken dat er dingen in je veranderen. Daarnaast zul je natuurlijk bruisen van energie als je danst. 

Onze ervaring is dat je hierdoor goed in je lijf landt en tot ontspanning komt, maar ook maakt wekelijks deelnemen aan Biodanza energie vrij en brengt het je leven in beweging.

biodanza dinsdag

Wil je meer lezen over wat Biodanza is en voor jou kan betekenen? 
Lees: WAT IS BIODANZA 

Nog vragen? Neem gerust even CONTACT met ons op.