Ecstatic Dance en Transformerende Dansen van betekenis( Amsterdam )

Amsterdam: Ecstatic Dance of wil je ook graag een laagje dieper gaan en de betekenis van diverse dansen en bewegingen gaan ervaren, die universeel in de menselijke natuur verankerd zijn?

Amsterdam Ecstatic Dance Biodanza

Wat is Ecstatic Dance

Ecstatic dance  is een vrije dansvorm waarbij je je in trance en ecstase kan dansen. Vaak dans je op blote voeten, de muziek neemt je mee en verder dans je zelf. Het is een heerlijke vrije manier om je energie te vernieuwen en in de flow te bewegen. Toch kan het zijn dat je op de duur nieuwsgierig wordt naar de betekenis van beweging en dans op een dieper niveau. Ook is het mogelijk dat je graag nog  meer verbondenheid met anderen wil ervaren in het dansen. Verbondenheid  werkt diep transformerend en ankert daadwerkelijk je gevoelens van vrijheid. .

Ecstatic dance of Biodanza?

Biodanza biedt een reis van levensvreugde, genieten  en affectieve verbinding. Het is een licht maar tevens diepgaand pad van menselijke ontwikkeling.  Biodanza werkt dan ook met wekelijkse lessen waarin dansen worden herhaald, toegevoegd, uitgebreid en verdiept. Door wekelijks te dansen ga je hierdoor steeds een stukje dieper in de beleving van de dansen. Dit proces werkt door in je brein, lijf en dagelijks leven. Zo kom je gaandeweg steviger, meer genietend en meer verbonden in het leven te staan.

Biodanza komt uit Chili en Brazilie, maar het wordt intussen wereldwijd beoefend. De dansen in Biodanza dragen bij aan menselijk geluk en gezondheid. Biodanza verbindt je niet alleen met je lichaam en haar vitale functies het verbindt je ook met de mensen om je heen en de gevoelde essentie van leven.

In de praktijk merken we regelmatig  dat mensen die al een tijdje aan Ecstatic Dance doen, er op den duur naar  verlangen meer verdieping, verbinding en betekenis in het dansen te ervaren . In Biodanza zul je dit zeker vinden. Daarnaast is de heartfulness, die je in Biodanza  vindt, een heuse bron van welbevinden en ontspanning. Het maakt dat je makkelijker door het leven beweegt en meer geniet, zeker ook van sociaal contact. Meer weten over Biodanza? Wat is Biodanza >>>

ectstic dans of biodanza amsterdam

Biodanza Amsterdam Centrum, lessen en docenten

De Biodanzalessen worden gegeven door twee geinspireerde Biodanza docenten. Zelf hebben ze vele dansvormen beoefend, waaronder klassieke dans, moderne dans, street dance, musical dance, de vijf ritmes en natuurlijk ook ecstatic dance.

Biodanza docenten volgen een intensief vierjarig Biodanza-opleidingstraject op HBO niveau,  Wij zijn daarnaast daarnaast opgeleid tot  psycholoog en relatiecoach.

Biodanzedocenten >>>

Dinsdags: 19:45 – 21:45 uur

Locatie: Fortuinstraat 4, Amsterdam

Kennismakingsaanbieding: 3 x voor €30,

Meld je aan of stel een vraag  

Biodanza Amsterdam Centrum  >>>

Praktische informatie: Biodanza les op dinsdag in Amsterdam >>>

Ecstatic Dance Amsterdam of dansen om je verder te ontwikkelen en verbondenheid met anderen en vele aspecten van het leven te ervaren. Dans spiritueel amsterdam

Welkom en tot dans!